Ruokailut
Herkullinen luontoruokailu
on KymiSunille kunnia-asia.

Kalaruoat
Iloinen lohi
- tilliperunat
- hyrskykurkut
- punajuuriraaste, karpalomajoneesi
- aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta
- moniviljainen pölkkyleipä
- woi, nokkos- tai yrttileivite
- kotikalja, makuvesi
- jälkiruuaksi nuotiokahvit ja lumpeenvalkoinen kakku
Herkkulohinyytit
- nuotiolta
- aamutuoreet kivuunileivät rukiista ja kaurasta
- levitteet
- salaatinlehdellä oleva värikäs salaatti
- raikas makuvesi
- jälkiruuaksi nuotiokahvit ja kukkakakku
Lohiperhoset
nuotiolta:
- keitinperunat
- värikäs salaatti, isoäidin kurkkusalaatti
- aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta
- levitteet
- kotikalja ja raikas makuvesi
- jälkiruuaksi nuotiokahvit ja lumpeenvalkoinen kakku
Ruissilakat
- kesänvihreä ruohosipuliperunamuussi
- aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta
- woi, yrttileivite
- kotikalja ja makuvesi
- jälkiruuaksi nokipannukahvit ja kakkupala tai piiras
Liharuoat
Kulkijan herkkupihvit
- keitinperunat tai kesänvihreä pinaattimuussi
- aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta
- woi, yrttileivite
- kotikalja ja makuvesi
- jälkiruuaksi nokipannukahvit ja lumpeenvalkoinen kakku
Karjalainen uunipaisti
Kämppäemännän keittokirjan reseptin mukaan:
- keitinperunat
- aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta
- jälkiruuaksi nnuotiokahvit ja marjapiiras.
Keitot
- Keisarin keitto (pula-ajan keittokirjan reseptin mukaan)
- Juustoinen maukas kasviskeitto
- Samettinen kasvissosekeitto
Kaikkiin keittoihin kuuluu aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta, levitteet, kotikalja, makuvesi ja jälkiruokana nuotiokahvit ja lumpeenvalkoinen kakku tai marjapiiras