Luontoelämyksiä sydämellä

KymiSun on tarjonnut luontoelämyksiä jo vuodesta 1998. 

Alussa Riitalla oli visio. Visio yrityksestä, joka kuljettaa ihmisiä Kymijoella, Repovedellä ja Verlassa. Kertoo alueen kulttuurihistoriallisesti rikkaasta menneisyydestä ja tästä päivästä.

Syntyi KymiSun – perustettu lämmöllä sekä kunnioituksesta ja rakkaudesta kotiseutuun. Höystettynä maailmalta kerätystä kokemuksesta ja tiedosta.

Vuodesta 1998 tämä visio on kuljettanut sekä kotimaisia että ulkomaisia asiakkaita lastuina laineilla, KymiSunin tervantuoksuisissa jokiveneissä. Kokemuksiin, elämyksiin, herkkuhetkiin. Yhdessäoloon ja hyvään mieleen.

Tukipilareitamme ovat aina olleet luonto-kulttuuri-historia-ihminen. Ihmislähtöisiä, iloisia ja lämpöisiä retkiä Kymijoen vehmaassa maisemassa, Repoveden uljaassa erämaassa, Verlan UNESCOn maailmanperintökohteessa.


Riitta - joen emäntä

Joen emäntä Riitta luotsaa vieraita sydämellä ja rakkaudella. Hän kertoo synnyinkodin maisemasta tarinoita, muistoja siitä, mistä hän on tullut ja mikä hänestä on tullut. Kokemuksiaan alueesta jakaa myös asiantunteva jokiopas. Tarinat soljuvat jja herättävät jokivarren historian henkiin. Jokituvat rakentuivat kotipesäksi. Vanhaa kunnioittaen.

Rakas jokimaisema

Tule kanssamme retkelle elävään historiaan. Sukella Kymijoen kulttuurihistorialliseen menneisyyteen, joka näkyy vielä tänä päivänä.

Lähde mukaamme retkelle kesällä 2020. Ehkäpä saamme vieraaksi kuninkaallisia kertomaan tarinoita joen menneisyydestä.