KymiSunin perinteiset Jokituvat

Inspiroiva kokouspaikka

Jokituvat toimivat monien retkien lähtöpisteenä, mutta siellä voi järjestää myös erillisiä tapahtumia ympäri vuoden ilman veneretkiä.

Soveltuu erilaisiin pienimuotoisiin kokouksiin, suku- ja ystävätapaamisiin sekä erilaisten teemapäivien pitopaikaksi.

Lähde KymiSunin kanssa katsomaan Kymijoen upeaa luontoa keväästä syksyyn. Sijainti vain kivenheiton päässä Kouvolan keskustasta.

 

Inspiroiva kokous tai tunnelmallinen juhla Kymijoen rannalla

Tuo henkilökuntasi aamupiknikille Kymijoen tunnelmaan - ideoimaan uutta pärekaton alla, sinisen joen partaalla. Pienimuotoinen kokous saa uudenlaisen sykkeen ohi virtaavasta vedestä, luonnon alati muuttuvassa kokoushuoneessa. Yrityksille tuvat ovat oiva paikka päivän aloitukseen tai lopetukseen, uuden ideoimiseen, asiakkaisiin tutustumiseen, TYKY-TYHY-virkistyspäivien pitoon, läksiäisten viettoon, huomionosoituksiin.

Näihin tapaamisiin ja yhdessäolon hetkiin voidaan yhdistää myös veneretki ja ruokailu. Jokitupien laiturilla odottaa Kymijoki II valmiina viemään teidät veneretkelle kulttuurihistorialliselle Kymijoelle. Soveltuu myös perhejuhliin, sukutapaamisiin, ystävien kokoontumiseen ja tunnelmalliseen juhlahetkeen.

Raikas aamupiknik tai iltaristeily täydenkuun aikaan jättää varmasti unohtumattoman muiston.

Matkaa Kouvolan keskustasta on vain kivenheiton verran, 5 minuuttia autolla. 

Kokoukset ja juhlat on mahdollista pitää myös luonnossa niin Repoveden kansallispuistossa kuin UNESCOn maailmanperintökohteessa Verlassa.

Ota yhteys ja pyydä yksilöity tarjous.